23 juli 2009

***POSTLÅDA***

I dag har jag varit å Linus varit i Lekåsa å hälsat på hela dagen. Sen åkte vi till Trollhättan för Linus skulle till sin pappa å stanna där tills på söndag. Jag passade på att handla lite nya växter hem å även en ny postlåda som denna på bilden nedan, fast min är vit såklart :-)

Har virkat färdigt min första ruta till den blivande pläden, men det går lååångsamt framåt... Just nu känns det ganska hopplöst å pläden känns även den lååångt borta, men skam den som ger sej. Det är bara början som ska krångla så förbaskat sen rullar det på när man väl fått kläm på´t :-)
Snart dax att krypa till sängs, risken finns ju att det kommer snurra omkring en massa virknålar i huvudet när jag ska försöka sova eftersom jag har svårt att släppa nåt jag påbörjat.... och som jag har gett mej f*n på att jag ska klara av...
GODNATT!!!
KRAM

3 kommentarer:

Mia sa...

vi kanske kan träffas någon kväll och virka tillsammans? ja jag vet att jag bara är 27 år, hörs det? =)
(Lät som om det var lite "kärringvarning" på den frasen.)

~~*Pennyshouse*~~ sa...

hej hej....

Välkommen på virkkaffe både du & Mia.Jag vet att folk inte tror man är riktigt klok som virkar men det är ju såååååå roligt!
Har man väl fått kläm på det så är det ju så kul.

så fin postlåda du inhandlat.vill oxå ha en sån.å en liten rosa till lekstugan.*LER*

Hoppas ni får en riktig myshelg!

Mina stora Grästorpare kommer nu i helgen..det ska bli så roligt...lääängtar.

Ett paket ligger i din nya låda på måndag.. ;-)

Kram Nilla

helena sa...

stackars eran brevbärare, av egen erfarenhet är domdär postlådorna en riktig förstörare när man klarat av en hel gata utan att behöva gå av cykeln..det är nämligen omöjligt o lirka in posten i domdär utan o stanna ;) hehe