27 juli 2009

***MÅNDAG***

Måndag igen..... å Magnus har semester ...TJOHOOO!!!

Eller det beror ju på vad man menar med semester. I dag e Magnus i Trollhättan på jobb för sitt egna nyöppnade företag http://www.wertec.se/ , å det vet man ju, att i början får man finnas tillhands hela tiden fast man egentligen har semester. Det verkar rulla på ganska bra för honom å det e ju jätte bra... Jag väntar med spänning å med stora förhoppningar på ett STORT, alldeles eget guld kort i framtiden ;-) I kväll går jag på kl 21 å jobbar natt, likadant i morgon... De flesta ser fram emot att ha semester medans jag ser fram emot att jobba... Tur man e olika :-)

På fredag åker vi på U2 konserten i Göteborg å det ska bli skit kul rent ut sagt... Vi e ett gäng som åker med Sparlunds buss som ordnat denna resa.Vi träffas hemma hos oss innan för lite god mat å dryck. Får bara hoppas på lite sol så man slipper rocka loss i regnkläder eller paraply ;-)
I kväll kommer det lite bilder från helgens bravader från Borås djurpark.
Ha en fortsatt regning dag!
KRAM

2 kommentarer:

fedtmule sa...

Fan, vill också se 360-touren *gråt* *gråt*...
Hoppas innerligt att ifall nån i gänget blir sjuk eller nåt annat skulle inträffa att man kanske är snäll och tänker på stackars lilla mig??? ;) Skulle gärna kunna tänka mig en biljett om det finns en över... /Carl

helena sa...

mamma hjälpte mig att buda hem den på tradera, 260kr nånting..men den finns på vinylahem.se oxå :)