24 juni 2009

***KABELTRUMMAN***

GRATIS!!!!
Någon som vill ha ett f.d blivande soffbord som e påbörjat, avslipat, nerspilt å ritat på???
Med lite vit färg så blir det jättefint :-)
Bordet e endast 41 cm högt eftersom jag DÅ ville ha ett lågt soffbord, så e du sugen på att måla lite eller bara e sugen på ett "nytt" soffbord så passa på nu... Finns att hämta här inom en vecka annars åker det till tippen!


Efter månader av olust att måla så har jag ÄNTLIGEN fått lusten att måla igen... Det e väl nog tack vare min vän Hellen som gick å gjorde iordning en kabeltrumma, precis som jag har funderat på i säkert 1 1/2 år men som med allt annat inte fått tummen ur.... Så nu fick fröken Öxle blåslampan i r*ven å skulle inte vara sämre hon ;-)
Målade även en liten kabeltrumma som jag fått av Carl för längesedan, så nu har jag fått ett "sats" bord i stället... Å jag blev SUPER nöjd :-)
Det blev tyvärr inga bullar bakade men det får jag göra i morgon eller på fredag, ska ju till High Caparall på lördag å jag ska stå för fikat medans Anna ska baka piroger.


Har länge funderat över vilken färg jag ska bryta av med här hemma i mitt VITA hem. Så efter en del bloggande har jag blivit inspirerad att använda mej av färgen TURKOS... Provmålade en ram i går å blev överlycklig över hur fin färgen faktiskt var. Så här ska målas TURKOS lite här å där ;-)KRAM

4 kommentarer:

Hellen sa...

Åhhhh va fint de blev!!!!! Snyggt med två stycken trummor.
Jag målade min spegel förut och blev mer och mer kär för varje penseldrag. Den är helt underbar.

Orken kommer att komma tillbaka allt eftersom, det är ju upp och ner som du själv säger till mig. Jag är mitt esse just nu, jag kan dela med mig av lite överskotts energi.

Puss å kram

Jenny sa...

Att du orkar fixa och dona hela tiden. Vad är det mer än blåslampan i röven som driver dig?
Måste bara säga att jag trodde du skulle välja rosa...eller snarare ceris ;) Kram på dig vännen!!

Mia sa...

hej!
detta låter säkert helt befängt eftersom vi inte känner varandra men någon gång i framtiden undrar jag om du vill ta en titt i mitt hem och komma med bra förslag på vad jag skulle kunna göra. Ge lite tips efter att du sett hur vi har det här hemma. Tycker verkligen att du har det så himla fint och din stil är verkligen skit snygg!!!
kram mia

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej hopp.....

aha...då fattar jag, ibland börjar jag oxå fundera på sådan mor sådan son.... ;-)
Kan kanske vara så här oxå...*LER*

Skönt att dom tar itu med det nu då...!bättre att veta än att gå å fundera hela tiden.

WOW WOW WOW WOW !!!!
Orden tar inte slut..så j**la snyggt.
Nu MÅSTE jag bara ha sånna jag oxå!!!Läckert med 2 st !
DU ÄR BARA SÅÅÅ DUKTIG !

Läckert med lite turkost.

Kramizz & du ska veta att jag tänker på dej!

Nilla