10 november 2008

Äntligen...Nu har jag äntligen beställt dessa vackra rostiga gjutjärnsbokstäver som kommer bilda ordet HOME, ska sättas upp på de fina plankväggarna någonstanns i hallen.. Bokstäverna är köpta på nätbutiken http://www.prastbostallet.se/...Önskar mej av tomten ;)

Änglavingar från Country by mail
Julbok från Country by mail


Denna underbara kruka oxå från Country by mail

5 kommentarer:

svärmor sa...

snygga bokstäver, till att börja med blev jag orolig för din stavning men efter en stund fattade jag att du beställt andra bokstäver. Är det önskelistan till oss?
kram

Helena sa...

fina saker :) nu är allt vitt o fint här hemma hos mig! bara de roliga "piffet" kvar o de kan ju hålla på i evigheter hehe :) kram

Helen sa...

Hmmm. Fundersam över hur V, I kan bilda ordet HOME...Men de fixar säkert en proffsfixare som du=)

Helen

~~*Pennyshouse*~~ sa...

hej !

hittade till dig via sally osv...underbara bokstäver du köpt.
ligger på min önskelista.boken har jag redan...ljuvlig!

Fint hem ni har.

Kram Nilla

~~*Pennyshouse*~~ sa...

hej hej igen!

roligt att du kikar på min blogg...*LER*
alltid roligt att få lära känna nya bloggisar....

vet ju vem du är men känner dig ju inte.Har hört att ni har det så fint hemma.
jättenyfiken på hur golven ska bli.
vi bor ju i en gammal lanthandel som jag tror aldrig blir klart....man får ju så många nya ideer hela tiden då man bloggar runt.
maken får ligga i med alla mina ideer å projekt..hihihi...men det gör han såå gärna.för han tycker ju att det blir snyggt til slut... ;-)

du kan mejla mig så jag får din adress.
saknar Ulle så otroligt mycke..fast vi inte umgick på senare år.Vi var ihop i ur å skur i tonåren.men tyvärr kom vi ifrån varandra.Träffade henne ibland på min store pojks fritids.
å det värsta av allt är att jag inte hade en aning om att hon var sjuk...fy vad jag kan ha ångest för det.Men det fanns ju inget man kunde göra...fast man kunde ju ha funnits till...men men...

Kramiz Nilla