04 november 2008

I mitt nästa liv....

Detta läste jag på Marias blogg å tyckte det var läsvärt, alla har vi väl någon gång funderat på vad vi skulle vilja bli i vårt nästa liv ( om det nu finns ett nästa liv)...

I det här livet är jag en kvinna. I mitt nästa liv skulle jag vilja bli en björn. När man är björn måste man gå i ide. Man bara sover i sex månader. Jag skulle kunna leva med det. Innan man går i ide måste man äta kopiösa mängder mat. Jag skulle kunna leva med det också. När man är en björnhona så föder man sina ungar (som är valnöts stora) i sömnen. När man vaknar är ungarna halvt uppvuxna, gulliga, kramgoa björnungar. Jag skulle absolut kunna leva med det. När man är björnmamma vet alla att man menar allvar. Man klappar till vem som helst som stör ens ungar. När ungarna blir irriterande klappar man till dom med. Jag skulle definitivt kunna leva med det. Om man är björn FÖRUTSÄTTER ens partner att man vaknar med en morrning. Han FÖRUTSÄTTER att man har håriga ben och ett överflöd av underhudsfett. Japp.. jag blir björn!

Vilket djur skulle du vilja bli i ditt nästa liv?

Ha en fortsatt trevlig kväll

Kram Marika

4 kommentarer:

Han som snickrar och målar hemma hos dig. sa...

I nästa liv får du klara dig utan mig. Tänker inte leva med en hårig tjockis som bara sover.... ICKE.

Nä, i mitt nästa liv ska jag bli en panterhane, precis som jag är nu.
En målande, spikande, slipande, sovande, gnällande, hungrande morgontrött panterhane.

Puss

helena sa...

haha fy fan va bra, ja ska oxå bli björn de lät som ett ganska bekvämt liv:))

svärmor sa...

Här är en till som vill bli björn
kram

Anonym sa...

Tackar och bockar om jag blir en björn i mitt nästa liv: Sover mer än gärna borta halva mitt liv, föder ut ungarna i sömen..(in my dreams), äter mig fet och klappar till min karl om han klagar över MIN håriga kropp....hahahaha...grymt inlägg....P.S är glad för att ni inte flyttar även om vi inte ses så ofta =(....KRAM.

HELLEN