13 juli 2010

*** AUKTiON***

I dag har jag och Linus varit på auktion i Grästorp, det var på tiden att jag tog mig dit då jag har haft oturen att jobba tidigare gånger. Det var såå mycket jag ville ha, men "vann" inte allt jag budade på. Här kommer i alla fall bilder på nästan allt.... Som tur var fanns där inga mer "Shabbychicare" så det blev inte dyrt ;))

Fin Blomkruka

Precis ett sådant litet nätt skrivbord som jag letat efter lääänge på blocket å på loppis. Ska ju givetvis målas vitt, ni trodde väl inget annat ;))

En redan vit å shabbad stol att ha till skrivbordet

Denna "nya" men gammelinspirerande skänk med lådor som har små griffeltavlor på. Jag tror jag gav 320 kr för den. Vet inte än var jag ska ha den men det kommer jag väl på så småningom :)) Kanske som planteringsbord då det är en metallskiva uppepå... Vi får se, någon som har nåt annat förslag??

Dessa underbara brickor för 100 kr, helt nya....

Denna gudomligt söta barngungstolen blev dyr men jag skulle bara ha den :))

Sist men inte minst, detta fina trevåningsfat att kanske plantera i eller ha till nåt annat kul, vi får se...

6 kommentarer:

svärmor sa...

Vilka fina saker du hittat

Mia sa...

Helt underbara saker. jag är måttligt avundsjuk på din "byrå" med griffeltavlor på. Den var ju jätte fin och du kan ha den till massor av saker.

~~*Pennyshouse*~~ sa...

näääääääääääeeeee Marika, jag tror jag svimmar....
LOVELY LOVELY LOVELY !!!

Vilken lyckad auktion!!!!

Vill ha allt ju :-)
Våningsfatet kan få flytta hit...hihiiii

Kramizz Nilla

helena sa...

fina grejer! gillar fatet skarpt!

Jenny K sa...

Wow, vad mycket fina grejer du kom över. Skänken var riktigt cool, skrivbordet underbart & stolar kan man inte få för många av;)

Whitney sa...

You post some really beautiful pictures :) I wish u would update your blog though. I post funny internet meme pictures here on my blog, and also viral videos and epic fails and random stuff. Please enjoy :)