21 januari 2010

***FELiX 4 ÅR***

I måndags fyllde min lille Felix 4 år, han blev mäktad glad över sin muskelösa spindelmannendräkt. Alltså tacksammare barn får man leta efter. Han hade med all säkerhet blivit lika nöjd med en påse kottar & pinnar.

Jag jobbar hela helgen men ett kalas för Felix fick förstås planeras in ändå. Så på söndag kl 12 bjuder Felix in sina vänner, som han själv säger till hamburgekalas, för det har han själv bestämt att han vill bjuda på.

Sen fick vi ju svar på proverna vi var och tog på alla barnen och de visade INTE på gluten som tur var. Så man får väl snällt leva med ovissheten om vad det var som orskade Albins låga blodvärde. Han ligger nu på 81, som fotfarande är lägra än man bör ligga på. Vi ska in igen om ett par veckor för nya prover.
Läkarna verkar ju inte oroliga över detta, så man får väl försöka lita på det dom säger.... Albin är ju nu mera mycket piggare och har fått tillbaks sin naturliga ansiktsfärg. Man kommer ju bli mer uppmärksam och hellre åka in en gång för mycket om man är orolig, men just nu är man bara så tacksam över att det inte var Leukemi....
1 kommentar:

svärmor sa...

Wow, vilken kille, snyggare får man leta efter.
kram