01 december 2009

♥♥♥

Detta inlägget är tillägnat de människor som betyder väldigt mycket för mig, de som alltid finns där och ställer upp, som inte känner sig bortglömda bara för att jag inte hör av mig eller orkar att umgås så ofta. Till er som lyssnar när jag behöver en axel att gråta ut mot, eller dela glädje med. Ni betyder allt för mig för att ni just är dom ni är och för att jag vet, att ni förstår..... Så jag vill bara säga att JAG ÄLSKAR ER gamla som nya vänner, mina underbara svärföräldrar som ALLTID finns där och ställer upp och min käre sambo som mäktar med mina små egenheter.

Utan er och mina älskade barn hade jag förmodlingen tillåtit mig själv att må ännu sämre, men nu orkar jag möta min inre besvikelse och sorg över min trasiga barndom samt de konsekvenser och lidande den har medfört...

Jag kämpar på varje dag, vissa dagar känns bättre än andra.... Det enda positiva som jag kan se med att min barndom var som den var, är att den har gjort mig stark och målmedveten, det finns ingen som kan sätta sig på "lilla fröken Öxle" i första taget...

Jag vill kunna känna mig nöjd och kunna njuta av livet som alla andra, inte bara se allt i VITT eller SVART... Kunna tillåta mig själv att bara få vara och kunna njuta av det, att slippa känna ångest över "alla måsten" som jag hela tiden matar mig själv med.

Helt enkelt lära mej att älska livet och se dess möjligheter istället för svårigheter...

Ni som känner mig vet vad jag "dillar" om :-)

TACK för att ni finns17 kommentarer:

Fossing sa...

hejja dig! :)

Anonym sa...

en liten brutta med stort hjärta. kämpa på!

hemma hos lilla mej sa...

Håller med Liten brutta med ♥ stort hjärta.Kämpa på.Kramizar Rita.

svärmor sa...

Tack vännen. Vi vet hur hårt du kämpar och att du redan kommit en lång bit på vägen
kram

JAG! sa...

Världens bästa Ika, de är du de. Men de har du varit hela tiden...Puss å kram H

Jenny sa...

Hejsan vännen!
När man har fullt upp med familj och jobb så känns det ibland som man inte hinner med sina vänner. Men jag hoppas du vet att jag finns här för dig ändå. Ibland kan det dröja flera månader innan vi ens pratas vid men det sköna är att när vi väl hörs av så känns det ändå som igår ;) Slösa inte tid på att ha dåligt samvete njut av livet istället. Kramiz <3!

Mia sa...

ha ha du ser ju allt i VITT!!! ;)
skämt o sido, du vet vart jag finns...
Kram

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Goa nyfunna vän!!!

klart man ställer upp för dej, om jag bara kan.....jag finns här för dej fast jag inte känner till alla dina egenheter....men du är verkligen en person som gått in i mitt hjärta...

Hejja Marika !!!

Du ä så go som du är!
Fortsätt så..... ;-)
Allt kommer att lösa sig det vet ja...

Kramizz Nilla

HotRoddan sa...

Tänkte säga att finns det någon som fixar ALLT, så är det du. Men sedan tänkte jag att det är ju faktiskt omänskligt att klara ALLT. Jag tror att ibland måste även den starkaste få vara lite svag, ta ett steg tillbaka, och lita på att det finns andra starka runtomkring, som hjälper till, stöttar och "tar över" när det behövs. Jag vet, både genom dina kommentarer och genom vår vänskap, att du har en massa människor omkring dig, som är beredda att göra både det ena och andra för din skull! Du kommer finna sätt att ta nya tag, att hitta "Marika Öxle" gnistan igen, och resa dig som den starka människa du är. Varma kramar till dig från mig!

Den lata snickaren sa...

Älskling.
Dina egenheter gör dig till den du är.
Du är den underbara människa jag träffade för snart 9 år sedan, och som jag fortfarande inte haft tid att tröttna på. ;)
Puss

Linda sa...

Du vet var jag finns Marika, gråta ut och eller skratta en stund kan du så klart även göra här... Jag tänker på dig!
Kramar i massor från Främmestad.

svärmor sa...

Gulliga Magnus, eller hur. Han är som far sin
Tack för idag
Kram

Anonym sa...

Kram på dej..
Anna

Sally D sa...

Åh Marika. Jag vet inte allt om dig, men jag minns många dagar i mitt liv, sen jag var tio, där du var med. Jag har alltid tyckt att du är rolig, öppen och snäll.

Jag vet inte allt om ditt förflutna, men jag förstår av det du skriver att du det varit tufft. Men det är som du säger att din barndom har gjort dig till den du är: en helt underbar person.

Ibland tänker jag, för min egen skull, att prövningar gör en starkare, mer tolerant och medmänsklig mot andra. Det kan vara just därför prövningar finns i livet...

Kämpa på och ta hand om dig.
Många styrke kramar.

Mia sa...

Åh! Så spännande! Vad nyfiken jag blir! Ledig nästa vecka?

Kram mia

Anonym sa...

Love You, kompis! "Efter regn kommer solsken" , låter kanske som en klyscha. Men som B-M sa, du har kommit långt och JAG känner att du kommer att gå hela vägen........ du har ju 4 härliga killar hos dig!! Kram o pöss/ Ylva

Helene F sa...

Vi har inte känt varann så länge men MITT hjärta har du vunnit;))Vilket inte är så svårt att förstå med den energi du utstrålar. Fortsätt med att vara den du är. Det är det som gör dig så bra och speciell!
Kramar i massor