27 november 2009

I´M BACK.... för stunden i alla fall!!!

Ja... då var man väl tillbaks igen, men för hur länge vet man aldrig..... Ni som känner mej vet varför jag inte har varit här på ett tag, så jag tänker inte gå in på några detaljer. Utan här kommer det äntligen lite nya bilder i stället bl.a på den färdiga tegelväggen... Blev jättenöjd! Gungstolen ska förstås målas vit, när lusten faller på :-)


Har även varit på Gröna gåvan å köpt på mej några söta detaljer.... Ett mysigt litet juligt hjärta och denna fantastiskt söta lilla miniatyr kristallkrona. Köpte två st av den men har mina funderingar på om jag ska köpa några fler för att hänga i julgranen... Vi får se, har köpt på mej lite andra trevligheter till granen så allt kanske inte får plats...

Albins söta lilla fd. röda stol har fått sej en makeover. Detta är en av färgerna som kommer finnas i hans rum, ihop med vitt förstås. Vilken den tredje färgen kommer bli har jag inte bestämt än... Vi har mycket annat som vi ska bli färdiga med först innan Albins rum...

Denna underbara handgjorda adventsljusstake i trä, köpte jag på Ullared. Kan tyvärr inte sätta upp den än eftersom vi ännu inte fått upp några fönsterbrädor.... Så vi får se vad min älkling hinner med innan jul :-)I kväll blir det fredagsmys med familjen och givetvis IDOL. Lite julstjärnor ska sättas upp. Sen i morgon bär det av till Ikea en sväng för inskaffning av lite förnödenheter (eller hur )
Ha en mysig helg allesammans så ses vi förhoppningsvis snart igen!!!
4 kommentarer:

helena sa...

kul att du är tillbaka en sväng ;)

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej hej !!!!

härligt att se dej här igen..även om det bara blir en kort visit ;-)
Så fin väggen blev.

Underbar "stake"...vill ha ! Har beställt mig en stor kyrkoljusstake till mig själv i julklapp.....attans dyr men men.....man lever ju bara en gång.

såå sugen att besöka GRÖNA GÅVAN..kanske det kan bli en snabbis dit imorron om det inte blir nån bäbis då heller....

Ha det allra bäst!
Kramizzz ♥
Nilla

Anonym sa...

Skall ni inte passa på att totalrenovera köket nu när fönsterbrädorna är nere?? Det va säkert 3år sedan ni gjorde något där, börjar det inte bli omodernt och slitet?? ;-)..

//H

svärmor sa...

Härligt att du är på G igen. Fina bilder och saker
kram