21 april 2009

***Mästerfotografen ÖXLE till er tjänst***
I går var jag hemma hos Hellen å fikade, hon som har bloggen "Ljuvliga Vardagen"....
Hon var gullig å lät mig låna en av deras systemkameror så att jag oxå kan ta så fina blogg bilder som hon har på sin blogg.. Tack vad snällt!
Så hela eftermiddagen i går gick åt till att leta detaljer att fota... Mycket roligare än med en vanlig digitalkamera. Här kommer ett litet smakprov på bilder som jag själv tyckte blev väldigt bra =)"Plättar i luften"Älskar korgar i alla dess former


Mitt fina lilla loppisfyndSenaste inköpet från "Grästorps Antikaffär"Även denna underbart fina stege fick följa med hem å agera som handdukshängare i badrummet.


-på tråd
Kram på er!

4 kommentarer:

Hellen sa...

Älskar den första bilden, så fint....Sen är ju korgen inte alls tokig...=). Hoppas att du går lös med kameran nu....ta så mycket bilder när det är ljust ute...då blir det toppenbra. Jag vill ju se ert svarta skåp/skänk i vardagsrumet....Men hallå, du har HUR mycket fint som helst att fota som jag vill se...Kram kram

~~*Pennyshouse*~~ sa...

hej hej!

men guuuuuuuuuuuuuuuuuuuud så fina bilder!!!!

Vill oxå ha en sån kamera....får väl önska sig det av TOMTEN...hihihi..eller kanske när man fyller 40 hihihihihi....

Stegen är så fin , jag har en som står på altanen, kanske ska ta in å måla den.Fast på toan lär den ju inte få plats, där är det redan knökat..*LER*.Behöver snart slå ut väggarna.

ha en strålande dag....
Kram ♥
Nilla

svärmor sa...

Nästa karriär kanske?
kram

StinasLoppis m.m sa...

Oj vad fina grejer du hittat , Ska du till Båberg till helgen ? Kramis /Stina