02 april 2009

Kan ni gissa vad detta e för nåt?

Ett gamalt paradhandduksskynke som jag köpte på Båbergloppisen första gången jag var där... Visste inte vad jag skulle använda den till....

... men det visade sig att den var alldeles lagom stor till att passa som gardin till mitt "lilla" trappfönster... Den e lite skev, men det har INTE med min sömnad att göra utan skynkets ursprungliga form.

Taadaa!!!


Visst blev det bra? Själv e jag supernöjd =D

Tänk vad mycket man får gjort här hemma när Magnus e bortrest, borde ju nästan vara tvärtom eftersom man har tre barn att ta hand om, mat som ska lagas å tvätt som ska tvättas.... Å allt det har man ju gjort, å lite till... Pust.. stön... i morgon e det jag som får sovmorgon för i kväll kommer han hem min käre sambo ;)Ha nu en forsatt skön dag ute i det Härliga vädret!

4 kommentarer:

svärmor sa...

Blev jättebra
kram

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Gomorron lilla lärkan där!

Men du sover väl till lunch idag...hihihihi...nu när du får sovmorron å allt.

WOW jag är imponerad.....så fint det blev med gardinen du sytt....!
Den ska du verkligen vara stolt över....KANON!

Har kommit på varför jag inte får nått gjort när peter är hemma.För han måste ha min hjälp med det han ska göra...så man får släppa allt annat + att barnen är helt uppspelta när han är hemma ....leker inte själva en sekund utan ska vara där vi är hela tiden....hihihihi...

KRamizzz Nilla
ha en underbar helg!

Syster sa...

Det blev jättefint syster. Vad duktig du är!

Fladdermamman sa...

Har fått "bannor" utav din svärmor om att jag inte kommenterar din blogg.Vill med detta säga att du skriver underbart och det är såååå roligt att följa dig och din familj. Kramar från Fladdermamman.