05 februari 2009

Idag har jag och min kära svärmor varit i en av mina absoluta favvo affärer
"STOREGÅRDENS ANTIK OCH KURIOSA" Tidigare låg den lilla antikaffären i Vargön, men sen tre veckor tillbaks har de flyttat in i dessto större lokaler å ligger nu granne med "Våra möbler" i centrala Vänersborg. Så ett tips till alla er som gillar gamla fina möbler å kuriosa... Detta e himmelriket för alla oss som ÄLSKAR gamla ting. Här har man spenderat mååånga tusenlappar genom åren =)
De har öppet ons-fre kl 12-18, lördagar 10-14
Titta å njut! ( Ni vet väl att ni kan trycka på bilderna om ni vill ha de större)


Här är trevliga Rosmarie som driver antikaffären i hop med sin lika trevliga sambo MatsKöpte ett jätte fint gammalt bord som jag ska göra om till soffbord så det visar jag i ett senare inlägg när det är färdigt.

KRAMiZ

3 kommentarer:

~~*Pennyshouse*~~ sa...

gomorron gomorron!!!!!!!

men vilken ljuvlig butik..den måste jag besöka när tid finnes.
Svärföräldrarna brukar vara på auktion i Vbg vrje tisdag.Nu var det tydligen på söndag.En affärsdisk ska jag buda på hoppas den blir min så butiken "PENNYSHOUSE" snart kan få öppna...hihihihi..
Ska bli kul att se ditt "nya" soffbord.jag har en fundering på ett soffbord med gamla fönster på.lägga 2*3 rutor bredvid varandra på ett vanligt soffbord för att sen måla å spackla....kanske jag kan få det gjort till sommaren.

Du har inte 3 små skomakarlampor tillsalu...hihihihi..eller vet var det finns.

Kramizz Nilla

svärmor sa...

instämmer, mycket fint i den affären
Kram

helena sa...

åh vi måste ta en tripp dit när ja kommer hem nästa gång :) så ja får se dom större lokalerna!