26 oktober 2008

Loppisfynd

När jag å min svärmor var på loppis sist hittade vi denna fina kista som Albin ska få av farmor å farfar i julklapp. Har spraymålat den vit, det gick åt tre burkar, vilket kanske inte var så konstigt med tanke på de kraftiga vindarna som hade intagit Grästorp med storm :) så hälften av färgen blåste bort kan man väl milt uttrycka sej.. men heter man "lilla pissmyran" så kan man ju inte skjuta upp målandet till en finare dag eftersom kistan MÅSTE bli färdig på en gång, helst i går.. För lille Albin MÅSTE ju ha sin kista vit, fast det nästan är två månader kvar till jul, och han MÅSTE ju ha en vit kista å lägga alla sina leksaker i som han ännu inte har (för en träfärgad kista skulle ju inte funka), sen e han ju faktiskt bara 5 månader så han förstår ju det här med att allt MÅSTE bara bli vitt för att passa in i hans fina rum som ännu inte blivit fint för att det inte har renoverats i ordning än å kommer förmodligen inte att göras i ordning inom de närmsta månaderna eftersom mamma å pappa inte har bestämt sej vad vi ska bo än.. så för att göra detta "lilla" inlägg så kort som möjligt så ville jag bara visa före å efter bilder på Albins fina blivande leksakskista..FöreEfterHärom dan gick jag in i Grästorps egna lilla loppisaffär å hittade denna underbara tallrikshylla som jag letat efter så länge, både på Blocket å Tradera.. å bara 60 kr, givetvis ska den bli vit.. Hade först tänkt att ha den i Albins rum som bokhylla men den e för snirklig för att passa in i ett pojkrum så vi får se var den hamnar.. Kanske gör jag i orning den å säljer den på Tradera, man får väldigt bra betalt för vita shabbade tallrikshyllor där, tro det eller ej :)


Sist men inte minst vill jag passa på att Gratulera min vän Ylva som fyller 40+ idag. Hoppas du har haft en trevlig dag med nära å kära..
Kram Marika

6 kommentarer:

Jenny Z sa...

Måste bara fråga om inte hyllan står upp och ned??!! Eller är det tänkt att tallrikarna ska trilla ner och gå sönder så du får chansen att köpa nya på tradera kanske;) Kram och ha en trevlig kväll!

Lilla pissmyran sa...

Hyllan står INTE upp å ner, var tvungen att undersöka detta när du frågade.. Den e helt i sin ordning ;)

helena sa...

om den inte blir såld på tradera så har jag nog plats för den här, kanske kan inte min studentplånbok ge dig så mkt som någon på tradera men tänk på saken hihi kram

svärmor sa...

Fin hylla, kanske något för svärmor. Albin, han har krav han!! En perfekt beskrivning av lilla pissmyran
Kram

Fossing sa...

nu måste jag faktiskt ha vunnit ändå. hittade ett nyckelskåp i en låda nu som jag målade vitt med gulddetaljer redan när jag bodde på storgatan i grästorp när Elliot var liten. jag var alltså först! ;)

mia sa...

vill också ha en tallrikshylla!!! helst igår!